VS Automatic

VARMEPUMPE – FÅ ET TILBUD MED INSTALLATION

Varmepumper er en meget populær køle/varme kilde og med god grund. Er du på udkig efter en løsning til din private bolig, sommerhuset eller i virksomheden? VS Automatic har mange års erfaring med varmepumper og vi kan hjælpe dig til den bedste løsning. Få et uforpligtende tilbud herunder:

Varmepumper i Horsens – autoriseret installation ved VS Automatic.Vores autoriserede KMO montører servicerer kunder fra vores 3 afdelinger; Horsens, Hovedgård og Østbirk – og vi er altid klar med uforpligtende rådgivning og ekstra gode tilbud på varmepumper. For uforpligtende tilbud – kontakt os på 75641899 i Horsens eller på 75781322 i Østbirk. Eller skriv til os på info@vs-automatic.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Panasonic varmepumpe HZ25UKE 2019 model

Varmepumpe med autoriseret service, montage og reparation

Luft/luft, luft/vand eller jordvarmeanlæg? Vi laver skræddersyede serviceaftaler og reparationer, så hvis du går op i vedligehold eller hvis uheldet er ude, så er vores installatører klar til at rykke ud.

Vores priser på både varmepumpen og installationen er yderst konkurrencedygtige, og vi fører de bedste varmepumpemærker på markedet: Panasonic, Daikin og Mitsubishi.

VS Automatic A/S er Panasonic Pro Partner – det betyder, at vi lever op til en række høje krav inden for installation af varmepumper og ventilationsanlæg.

Autoriseret KMO / Kølemontør i Horsens, Østbirk og Hovedgård

Det kræver en faguddannet montør at installere en varmepumpe, og vi har mange hænder til rådighed på tværs af vores 3 afdelinger. Det er lovpligtigt for flere af pumpetyperne, at de installeres af en professionel, da nogle skal kobles til vandforsyning og radiatorsystemerne.

Få den rigtige løsning fra starten med professionel rådgivning

Vores autoriserede montører og rådgivere hjælper dig hele vejen med:

  • Autoriseret vejledning – så du er sikret den mest optimale løsning til dine behov
  • Autoriseret montering, installation og tilslutning
  • Service (hvis du ønsker en årlig vedligeholdelsesaftale)
  • Energitilskud og håndværkerfradrag er noget vi kan søge for dig. (HUSK: man skal søge inden varmepumpen installeres)

Hvilken pumpetype passer til dine behov?

De mest populære varmepumper i dag er luft til luft, luft til vand og jordvarmepumper. Luft/luft pumpen ligger på en klar 1. plads til private boliger og sommerhuse. Nedenfor kan du læse om de 3 forskellige typer.

Indeklimaet forbedres væsentligt med en varmepumpe

Varmepumpen har en selvrensende funktion, som sørger for, at varmesystemet holdes fri for bl.a.

  • – Bakterier
  • – Skimmel
  • – Svampesporer

Stort set alle de nyeste modeller har både partikelfiltre og forskellige luftrensningsfunktioner. En luft til luft varmepumpe vil derfor rense luften, og filtrere den inden den sendes ind i bygningen. Det giver dig en lækker ren og frisk luft indenfor, og det er specielt godt for allergikere.

  • Allergifilteret: Indeholder et enzym, der nedbryder og uskadeliggør elementer, der kan give allergi
  • Triplefilteret: Fjerner ubehagelig lugt såsom mados, røg og malingsdampe.

Luft/luft varmepumpe

VS Automatics luft-til-luft varmepumper er til dig, som kræver ydelse i topklasse og samtidig ønsker en klassisk og stilfuld enhed rent designmæssigt. Varmepumpen er særdeles effektiv til både opvarmning og køling og giver dig samtidig en stor spredning. Det betyder, at du hurtigt kan opvarme eller afkøle et rum, hvilket sikrer dig energibesparelse. Derfor er vores varmepumper et intelligent valg, hvis du vil spare på elregningen.

Sådan virker en varmepumpe. Varmen ude sendes ind i huset som varm eller kold frisk luft
Luft/luft pumpen er den mest solgte og er billigst i indkøb. Prisen på sådan en pumpe ligger et sted mellem 7.000 og 15.000 kr. afhængig af størrelse, funktionsvalg og muligheder for installation. Installationstiden er begrænset, da den ikke skal sluttes til vandforsyningen.
En luft/luft varmepumpe kan også anvendes som supplement til din eksisterende opvarmningskilde. Investeringen er stort set altid tjent hjem på mellem 2-4 år.

Som regel installerer vi udedelen mindst 15 cm fra jorden, og ca. 10 cm væk fra den yderste mur. Indedelen monterer vi oftest i det største rum i boligen (stuen), fordi varmen derved lettere spredes til de tilstødende rum. Indedelen placeres altid over udedelens niveau.

Luft/vand varmepumpe

Denne type er noget dyrere end luft luft pumpen, fordi den kan opvarme en bygning via det eksisterende radiator- og gulvvarmesystem. Det betyder selvfølgelig også, at man kan nøjes med denne pumpetype, som eneste/primære opvarmningskilde. Prisen ligger fra ca. 100.000 kr. og opefter.

Jordvarmepumpen

Jordvarmeanlæg med et pumpesystem er helt klart den mest effektive opvarmningskilde af de 3. En jordvarmepumpe udnytter al energi 100%. Som med luft til vand-pumpen, pumper den varmen rundt i radiator- og gulvvarmesystemet.

Det er også den dyreste løsning (prisen ligger fra ca. 130.000 kr.), men så får man ikke et mere energieffektivt system. (Husk at vi skal have ca. 300 m2 frit tilgængeligt jord/have til rådighed til installationen).

Tilbagebetalingstid og investering

Kontakt os for et godt tilbud på en energirigtig varmepumpe
Varmepumper er de mest energibesparende og effektive opvarmningsformer, der findes på markedet. Bl.a. fordi de bruger naturlig energi, som kommer fra udeluften eller via jorden.

Med et minimalt energiforbrug på driften (strømforbruget), ser vi ofte at vores kunder kommer til at spare helt op mod 60% på el-/varmeregningen (afhænger af din eksisterende type af opvarmningskilde).

En luft luft pumpe er som regel tjent hjem på et par år, og levetiden ligger på op til 30 år – så der er rigtig gode penge at hente med en investering nu.

Tilbud eller rådgivning? Kontakt os uforpligtende

Det koster ikke noget at henvende sig til os, og vi besvarer gerne alle dine spørgsmål – sammen finder vi den rigtige løsning til dig.

Vores autoriserede KMO montører servicerer kunder fra vores 3 afdelinger; Horsens, Hovedgård og Østbirk.

Kontakt os i dag på info@vs-automatic.dk eller en af vores afdelinger
Horsens 7564 1899
Østbirk 7578 1322
Vi ser frem til at høre fra dig!

Få et Godt Tilbud på en Varmepumpe

Udfyld på blot 30 sekunder

Tilbuddet er 100% uforpligtende