VS Automatic

SIKKERHEDSLØSNINGER TIL ALLE

Har du en sikring der beskytte dine ejendele godt nok mod indbrudstyve og brand?

Vi gør sikring nemt for dig, da vi har udvalgt de bedste løsninger til, at beskytte dit hjem eller din virksomhed mod netop brand, tyveri og vandskade. Så du kan være godt sikret mod det der ikke må ske. Vores sikring

Alarmer i hjemmet eller virksomheden har en præventiv effekt i forhold til indbrud, men de kan også være med til at begrænse omfanget, hvis tyven slipper ind, eller der eksempelvis opstår brand.

Da der kun er omkring en tredjedel af de virksomheder, der er udsat for brand, som overlever, er en brandalarm en rigtig god investering. Jo mindre branden ødelægger, des større chance har virksomheden for overlevelse.

Et effektivt sikringsanlæg kan derfor gøre stor forskel, vi står klar til at installere den for dig. De forskellige installationer tilpasse nemt dit specifikke behov.

Med intelligente trådløse alarmer, er du sikret effektivt 24 timer i døgnet.

Få en sikkerhedsløsning du kan stole på – Hver dag.
Hvor godt er dit hjem eller din virksomhed sikret mod tyveri? Og hvilke foranstaltninger har du truffet for at sikre imod brand og vandskade? Det er måske nu, du skal overveje en sikkerhedsløsning – inden uheldet er ude.

Vi er specialister i sikkerhedsløsninger til både private, landbrug, virksomheder og offentlige institutioner. Du kan bruge os som du vil; som totalleverandør til en komplet sikkerhedsløsning eller som installatør af et enkelt sikkerhedsprodukt.

Sikring imod tyveri, brand og vandskader

Vi tilbyder dig mange forskellige typer af sikkerhedsløsninger – lige fra sikring imod ubundne gæster til sikring imod skader som brand eller vand.

For os handler sikkerhedsløsninger ikke kun om at beskytte sig mod indbrud – men også om sikring imod skader.

Installation af tyverialarmer og videoovervågning

Vi er en del af en landsdækkende kæde af rådgivende el-installatører. Vi råder over en stor stab af specialister med mange års erfaring inden for installation, overvågning og servicering af tyverialarmer, alarmsystemer og videoovervågning.

Vi kan blandt andet udvikle sikkerhedsløsninger, der sikrer dit hjem eller din virksomhed mod tyveri, brand og vandskade – 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Hvis der sker noget, vil du eller en alarmcentral straks blive alarmeret. Det gælder selvfølgelig også alarmering i forbindelse med tyveri, brand og vandskade. Alt er nemt at administrere, og alle installationerne er trådløse.

Vi tager hånd om din sikkerhedsløsning

Når du vælger os til din sikkerhedsløsning, betyder det, at vi tager hånd om hele processen med at få din sikkerhedsløsning på plads. Fra rådgivning og udvikling af sikkerhedsløsning til montering og service.

Skriv Til Os